Kayıtlar

Episode 20 - E o zaman Pandora'yı öldürelim abi ? (DnD - 5)

Şaka şaka Pandora'yı tabiki öldürmüyoruz, yani aslında bu iqless karakterler onu da dener ama neyse. Çok guard var ve çok güçlüler, ama sanırım bu defa kahramanlarımız bi şeyler başarıyor (mu acaba ?).

Episode 19 - Lemmy kalktı geldi ve bizi kurtardı (DnD - 4)

Bu sefer kahramanlarımız gerçek bir aksiyona giriyor (yersen). Tabi bu aksiyonlarda rakibe saldırması gereken karakterler onun yerine birbirlerini yatırıyor. Toplam iq'nun 7 olduğu dnd macerası kaldığı yerden devam ediyor...

Episode 18 - Smithchi bize demir döv! (DnD - 3)

Evet s.a, karakterlerimiz yine zorlu yolculuklarında bir sürü it köpekle uğraşıyor. Guardlar falan fena bu sefer büyük savaş başlıyor mu ?!

Episode 17 - Madem Dave o zaman eyv (DnD - 2)

Metal müziğin yasaklandığı bir krallıkta geçen masaüstü role playing oyun serimizin 2. bölümünde olaya Dave Mustaine bile dahil oluyor ve birbirinden kötü bu 4 karakteri ufaktan adam etmeye çalışıyor. Madem Dave o zaman eyv !

Episode 16 - Beggar's Nest'e giriş (DnD - 1)

Evet, oturduk oyun oynuyoruz! Yeni masaüstü role playing oyun serimizin ilk bölümünde kahramanlarımız metal müziğin yasaklandığı bir krallıkta, Beggar's Nest'de maceralarına başlıyorlar... Başlarına gelecek olaylardan habersiz ve hazırlıksız olan karakterlerimizin mizah şöleni tadındaki yolculuğuna siz de katılın!

Episode 15 - Balta savurup gitar çalan dwarf olur mu ?

Metal müziğin yasaklandığı bir krallıkta oynayacağımız dwarflar, elfler, humanlar... ve evrenin sıfırdan şekillenmesi hikayesi.